Over Innovador

INNOVADOR Maatwerk in Schakelmateriaal

Innovador introduceert exclusief op de Nederlandse markt maatwerk in schakelmateriaal. Met de toenemende bekendheid neemt het aantal gebruikters van de producten uit de series van Fontini & Font Barcelona gestaag toe.

Het standaard gebruik van materialen als hout, glas, porselein, koper en geborsteld staal maakt dat u met de producten van Innovador een echt wandjuweel in huis haalt. De verschillende series onderscheiden zich in vormgeving, maar het gebruiksgemak en de kwaliteit zijn gegarandeerd. En vergeet niet dat er meer dan 50.000 productcombinaties mogelijk zijn, en daarmee behoudt u de vrijheid om een uniek product samen te stellen.

Voor elke omgeving en voor ieder interieur is er een product dat aansluit, modern, strak, nostalgisch, tijdloos of specifiek maatwerk. En betreft het een enkel element of een veelomvattend advies, wij bekijken uw vraag met aandacht.

Baanbrekende en vernieuwend zo omschrijven wij de producten met een oplossing voor ieder ontwerp en elk interieurs, dat is de kracht van Innovador.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »